ENDORFINE
Coverband uit Friesland - Pittige covers van toen en nu 
 

Over ENDORFINE - Coverband uit Friesland

Endorfine: Endorfine wordt geproduceerd door de hypofyse (hypothalamus bij gewervelden) tijdens lichamelijke inspanning, opwinding, pijn, pittig eten, liefde en orgasme. Ze lijken op opiaten in hun vermogen om pijnstilling te veroorzaken evenals een gevoel van welbevinden en geluk. Een beter gekozen bandnaam kan er niet bestaan. Ook wij proberen een gevoel van welbevinden en geluk over te brengen tijdens de energieke optredens. Lees meer over de bandleden van Endorfine hieronder:


Zang: Geartsje

Geartsje is geen vreemde in het rock and blues circuit in Noord Nederland. Op vele festivals en in vele kroegen is haar kenmerkende rauwe stem te horen geweest. Nu klaar om met Endorfine de wereld een stukje gezelliger te maken!

[Geert - Zang en Gitaar]


Gitaar en Zang: Geert

Geert is de man met meer ervaring op het podium dan de Rolling Stones samen (hoewel we het nog nooit hebben nagerekend). Wij noemen hem in ieder geval "de man die alles kan", een uniek geluid uit zijn gitaar en een uniek geluid uit zijn stem. Samen met Geartsje zorgt hij voor de echte 'Endorfine sound'. 

[Wim - Gitaar]


Gitaar: Wim

Wim is de stille kracht van de band met een macht aan ervaring in verschillende genres en goede theoretische kennis zorgt Wim ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. En door zijn brede kennis en ervaring is Wim ook een soort Jukebox: u vraagt, Wim speelt. Over zijn Fender Stratocasters zegt hij: "Er kan er altijd eentje meer bij!"

[Wybe - Drums en Zang]


Drums en zang: Wybe

Wybe is de jongste telg binnen Endorfine. Met een achtergrond in het korps is hij snaarstrak en dynamisch. Zijn voorliefde voor het stevigere rockwerk doet het repertoire van de band ook goed. En met zijn stem vervolmaakt hij de koortjes waardoor er een breed geluid ontstaat. En kijk ook niet raar op als hij de leadzang eens overneemt.. 

[Fabian - Bas]


Basgitaar: Fabian

Fabian is een ervaren bassist die uit de voeten kan met zowel singer/songwriter materiaal als hardrock. Met zijn Fender Precision en Fender Jazz Bass uit de Custom Shop die worden versterkt door een Markbass combo kan hij werkelijk alle kanten op. Naast bassen kan Fabian ook ontzettend goed vertellen, nummers introduceren zal je hem dan ook vaak zien doen. 


 


We zijn in het bezit van een complete eigen muziek- en lichtinstallatie waarmee we tot 150-200 mensen de ruimte muzikaal gezellig en professioneel verlicht kunnen vullen. Voor grotere ruimtes willen we graag met je in overleg. Iedereen heeft tenslotte zo z'n eigen wensen.

We stellen niet veel eisen, echter door het aantal muzikanten hebben toch wel een hoekje nodig met elkaar, maar we passen ons makkelijk aan. Download onze technische rider hier

Door ENDORFINE - Coverband uit Friesland, binnen te halen, heb je niet alleen muzikaal een lekkere band staan, maar de bandleden zelf zijn stuk voor stuk gezellige en makkelijke persoonlijkheden, zodat elk optreden weer een heerlijk gezellige rockende muzikale avond / middag wordt.

We kijken uit naar je mail en staan open voor al je ideeën. Ook als je speciale nummers zou willen horen, doen we onze uiterste best om deze in te studeren zodat we die op jouw feest ook ten gehore kunnen brengen.

Vergeet niet, live muziek maakt jouw feest tot een top feest!