ENDORFINE
Coverband uit Friesland - Pittige covers van toen en nu 
 

Endorfine webshop

Koop hier je Endorfine merchandise! Snelle levering!

T-Shirts

Mooie zwarte kwaliteitshirts, beschikbaar in de maten S t/m 3XL Mooi bescheiden logo op de borst, unisex. 205 grams/m2 100% katoen schouder tot schouder nekband voor beter draagcomfort dubbeldraads stikwerk bij armranden en onderboord rondgebreid model.

Stickers

Mooie Endorfine stickers met het herkenbare Endorfine logo!

Posters

Mooi voor aan de muur!

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@endorfineband.nl

ENDORFINE is een coverband uit Friesland die bestaat uit 5 ervaren muzikanten die samen met het publiek maar 1 doel hebben: ENDORFINE kweken!


Endorfine: Een beter gekozen bandnaam kan er niet bestaan. Wij proberen een gevoel van welbevinden en geluk over te brengen tijdens de energieke optredens, kortom: veel plezier maken. En Endorfine is een endogeen geproduceerde opioïde peptide met pijnstillende eigenschappen die als neurotransmitter fungeert. Endorfines worden geproduceerd tijdens lichamelijke inspanning, opwinding, pijn, pittig eten, liefde en orgasme. Ze lijken op opiaten in hun vermogen om pijnstilling te veroorzaken evenals een gevoel van welbevinden en geluk. Dat u het even weet.. 

 


namd iot freisland, friese band  coverband friesland band gezocht leeuwarden zangeres jaren 60 covers bruiloftband feesttent band voor in de kroeg dorpsfeest covers